top of page
legekøer.jpg

Vores gårdbutik sælger
meget mere end lækker is...

Her i sommerlandet ligger Hovgården med den fristende gårdbutik.

Med skønne lækkerier til både voksne og børn. Kig indenfor og nyd oplevelsen på stedet. Eller køb noget lækkert til at nyde hjemme. Eller køb gode gammeldags råvarer, som du kan tilberede til himmerigsmundfulde - til glæde for dem, du holder af. Mange festlige ferieoplevelser begynder med en udflugt til Møn Is' gårdbutik.

køledisk.jpg

Kolde drikke
Oste og delikatesser

Du finder du et stort udvalg af kolde vand, sodavand og øl i vores køleskabe.Sammen med en række delikatesser såsom pølser, oste, oliven med mere.

Tap selv mælk

Du kan selv tappe frisk mælk fra vores økologiske køer hver dag i gårdbutikken. Smag hvordan frisk komælk, der kun er blevet pasteuriseret, smager.

Sådan gør du:

  1. Tag en flaske og skriv dato på den med tuschen,

  2. Hold flasken under hanen

  3. Drej hanen LANGSOMT

  4. Fyld flasken

  5. Luk hanen

  6. Drej skruelåget på til det siger "klik"

  7. Betalt for mælken ved kassen

Prisen er 16 kr. pr. litermælk + emballage

tapperi.jpg
kaffe.jpg

Økologisk kaffe fra
Øristeriet på Møn

Øristeriet er et lille håndværks kafferisteri på Møn med en helt klar "back-to-basic's" holdning til kaffe. Vi bruger altid de bedste og mest interessante kaffebønner, og vi rister dem og leverer dem hurtigt, så kaffen er frisk ved levering. Frisk kaffe smager bare meget bedre.

Lækre produkter fra Sweetkitchen

Sweetkitchen  tilbyder et stort udvalg af kage- og bage-ingredienser, og de har fokus på kvalitet og bæredygtighed i indkøb og produktion. 

meltyper.jpg
tag is med hjem.jpg

Masser af lækre is til at tage med hjem

Vi har altid et stort udvalg af vores hjemmelavede varianter i bøtter i forskellige størrelser til at tage med hjem. Hvis du skal transportere isen et stykke vej, sælger vi termoposer.

Delikate vine fra Vingården Møn

Vingården ligger på det sydlige Møn, og vinstokkene er plantet på en sydvestskrånende mark omgivet af skov og læhegn. Beliggenheden giver vindruer af høj kvalitet, som er grundlaget for nogle virkelig gode vine.

Vingården producerer årligt ca. 1500 flasker - fordelt på hvidvin, rødvin, rosevin og dessertvin.

vin og spiritosa.jpg
olier.jpg

Økologiske rapsolier her fra Hovgården

Vores egen rapsolie har en nøddeagtig smag og høj andel af de sunde, enkeltumættede fedtsyrer. Koldpresningen betyder, at olien højst bliver 45 grader varm, så de naturlige umættede fedtsyrer i olien bevares.

 

Rapsen dyrker vi på vores marker på Møn. De koldpressede frø bliver til de skønne olier, og resten - den energirige ”rapskage” - indgår i vores malkekøers vinterfoder.

Økologisk mel af gamle sorter, dyrket her på gården

Du finder forskellige gamle kornsorter i vores mel-sortiment. De har hver deres særlige karakter og kvalitet. Men kendetegnende for dem alle er, at de er malet på stenkværn og pakket her på gården af Gl. Buurholts mobile mølle.  Alle sorter har et højt proteinindhold og faldtal (aktive enzymer), som giver fremragende bage-egenskaber.

Mel.jpg
pølser

Økologisk kød og oksekødspølser
her fra Hovgården

Du finder altid et stort udvalg af økologisk oksekød

og oksepølser i vores frysediske - lige til at tage

med hjem til grillen eller panden.

Praktiske Møn Is muhleposer

Vores flotte muhleposer har næsten ubegrænsede brugsmuligheder. Og - hvis du bruger muhleposen i stedet for plastposer – er du med til at skåne miljøet.

Muleposer.jpg
T-shirts.jpg

Flotte Møn Is 
T-shirts

Tag sommerens (is)minder med hjem fra Møn

- i form af en lækker t-shirt.

Bytte bog hylde

Gratis bogbytte.
Kom med en bog og byt den til en ny.

God læselyst.

boghylde.jpg
bottom of page